Musikanbefalinger
SPONSORERET indhold

Musikanbefalinger: 3 numre til cykelturen

Vores musiknørdede webjournalist Mi Skjold Brix anbefalertre numre, der får hende af sted på cyklen i flyvende fart.

Af: Mi Skjold Brix
30. aug. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Linkoban ft. Lucy Love: “Popgun Track”
Det er næsten en videnskab at finde musik, der egner sig til cykelturen om morgenen. Jeg går efter vildere musik end normalt. Ét af de numre, der er øverst på min spilleliste for tiden (og som også egner sig blændende til dansegulvet), er københavnske Linkobans grime/electro-nummer ”Popgun Track”, som giver mig lyst til at cykle lidt hurtigere end normalt og en følelse af at være med i et oldschool videospil. Der er en snert af elektronisk 80’er-lyd over det, drysset med attitude. Hun er ved at bryde igennem sendefladen på P3 og bestemt værd at holde øje med.


Tanlines: ”Real Life”
Bongotrommer, bass og lidt skingert keyboard fra Brooklyn i New York. Jeg er pjattet med det, og trommerne og rytmen i Tanlines’ ”Real Life” er virkelig det, der vinder og sender mig i raketfart over bakkerne på vej til redaktionen. Deres elektroniske indie gør mig glad. Og forsangeren har den fineste dialekt, når han synger ”Trouble was I was alooone”, som kører i ring i hovedet på mig, når jeg sætter mig til tasterne og begynder arbejdet. God begyndelse på dagen.


Compadre ”Golden Trumpet”
Det er vildt og skørt og fra undergrunden. Compadre er et svensk band med iranske Nadia Kardar Tehran i spidsen. De er knap nok slået igennem endnu, men spillede til opvarmningsdagene på årets Roskilde, og siden har jeg skamlyttet deres nummer ”Golden Trumpet” til og fra arbejde. Stilmæssigt lægger de sig op ad den tamilske sanger M.I.A. og har sjovt nok lavet sangen ”M.I.A. Bites Our Burka”. Beatet og den forkølede trompet i dette numre får mig fuldstændig i trance.


Alle numrene finder du blandt andet på Spotify, hvor du gratis kan oprette en profil.

LÆS OGSÅ: Nye toner fra Agnes Obel