Pina colada-muffins
SPONSORERET indhold

Pina colada-muffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre muffins med en skøn smag af pina colada - de skønne muffins er bagt med ananas, kokosmel og rom (eller citronsaft), så de får den helt rigtige eksotiske smag.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
03. okt. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 12-14 stk.

Ingredienser

Grunddej:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
1 dl mælk
250 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 dl kokosmel
150 g afdryppet ananas fra dåse
3 spsk. lys rom eller citronsaft
Frosting:
25 g blødt smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
Pynt:
skiver af usprøjtet citron, mynte og evt. usprøjtede rosenblade

  1. Pisk sukker og æg cremet. Rør smørret i. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i. Rør mælken i. 
  2. Rør kokosmel og 1½ x 1½ cm’s tern af ananas i dejen. Rør rom i dejen.
  3. Kom dejen i 12-14 muffinforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  4. Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen. Smør frostingen på kagerne. Pynt med kvarte skiver citron, mynte og evt. rosenblade.

 

Anbefalet til dig