Genbrug dit tøj med H&M og Vanessa Paradis
SPONSORERET indhold

Genbrug dit tøj med H&M og Vanessa Paradis

22. jan. 2013 | Mode | Eurowoman

Vanessa Paradis er ansigt for H&M’s Conscious-kollektion dette forår. I kampagnen for kollektionen er hun iført tøj, der både er trendy og mere bæredygtigt. Conscious er alt sammen en del af H&M’s løbende arbejde med at skabe en mere bæredygtig fremtid, hvor det understreges at moderigtigt tøj også kan være mere bæredygtigt.






Skuespillerinden og sangerinden viser blandt andet en gul solkjole med flæsekanter samt en pyntet, uniformsinspireret jakke med lynlås til et par bukser med botanisk print. Disse items er en del af en kollektion fuld af optimisme for foråret, romantiske items som en gulvlang kjole samt sporty silhuetter som en buksedragt med korte ben og en T-shirt-kjole med botanisk print. Kollektionen er lavet af mere bæredygtige materialer som økologisk bomuld, genbrugt polyester og Tencel. Den komplette kollektion kan købes i butikkerne verden over fra 25. marts samt online. Det gælder også Conscious-kollektionen til herrer, som består af blazere, chinos, skjorter med ikat-print og shorts, samt kollektionen til børn og baby med sjove print.



Vanessa Paradis siger: ”Jeg er glad for at være en del af et tiltag som Conscious-kollektionen fra H&M. Jeg gør, hvad jeg kan, og der er meget vintage i min garderobe. Jeg elsker stilen, og det er tilmed mere miljøvenligt, da jeg jo bruger og genbruger gammelt tøj.”





Sideløbende med kampagnen bliver der lanceret tøjindsamling i H&M’s butikker. Kunder på alle markeder kan aflevere brugt tøj fra et hvilket som helst mærke i udvalgte butikker og får til gengæld en H&M-voucher. Der kan afleveres maks. to poser pr. kunde pr. dag. H&M er den første kæde, der opfordrer til tøjindlevering globalt for at undgå, at tøjet havner på lossepladsen. Man kan aflevere sit brugte tøj i alle danske H&M-butikker, og projektet er vedvarende med opstart fra midt februar.




Læs også: Det kan du glæde dig til i 2013