Eurowoman

Af Lise Ulrich 24.sep.2013 Mode

Skuespillerinden Lena Dunham havde en kjole fra Peter Jensens forår/sommer 2014 kollektion på til efterfest efter Emmy Awards i søndags. Her ses hun med skuespillerinden Kerry Washington.

Se også:
De flotteste kjoler til Emmy Awards 2013

Danske Peter Jensen har begået en fin, feminin, stærk og legesyg forår/sommer 2014 kollektion – inspireret af ingen ringere end sangerinden og ikonet Diana Ross.

Peter Jensen har tradition for at opkalde sine kollektioner efter ikoniske kvinder (eller kvinder, der har rørt hans liv på anden vis), og denne gang hylder danskeren sit store ungdomsidol, som han så på scenen i New York tilbage i 1983. Diana Ross var dengang verdens største kvindelige stjerne, og efter planen skulle hun have givet koncert for 800.000 mennesker i Central Park, da en voldsom tordenbyge pludselig drev over New York, og tvang koncertarrangørerne til at aflyse eventen.

Oplevelsen forblev alligevel en stor del af Peter Jensens ungdom, og ”Diana”-kollektionen er således inspireret af Ross’ fest-outfits, højtaljede bukser, slå-om-kjoler og kjoler med regndråbe-print (som en hilsen til den byge, der aflyste koncerten i 1983).

Kunstneren Julie Verhoeven har desuden skabt et print af Diana Ross’ ansigt, der pryder forskellige items i kollektionen.

Se vores favorit look her …


Henter...