Eurowoman

Peter Jensen design stråler ved årets Grammy uddeling

Af Camille Berner 12.feb.2013 Mode

Årets Grammy uddeling var ikke blot en stor aften for de heldige vindere, også dansk mode fik en thumbs up med på vejen. For på en rød løber, hvor internationale designere ofte betaler skuespillerinde for at bære deres rober, havde Peter Jensen i år fornøjelsen af, at klæde den finurlige Girls-skaber og -skuespillerinde Lena Dunham på, i en yndig kanariegul kjole – særligt designet til anledningen.Lena Dunham har på alle måder været ”talk of the town” siden hun lancerede den banebrydende serie Girls med sig selv i hovedrollen, der bryder med det polerede Sex and the City look, som vi kender det fra 00’erne. Tidligere på året vandt hun desuden hele to Golden Globe priser for serien, som i øjeblikket kan ses på DR3 i Danmark.


Dunham ses her – i Peter Jensens design – sammen med sin kæreste Jack Antonoff fra bandet Fun, som på aftenen hev hele to Grammyer hjem. En Grammy uddelingen der blev fulgt af intet mindre end 28 millioner mennesker, hvilket er rekord siden 1993.

Stort tillykke til dansk mode, og især Peter Jensen! (Og selvfølgelig til de, der var så heldige at hive en Grammy med hjem).

Se flere kjoler fra årets Grammy uddeling


Henter...