Disney laver deres tegnefilm til rigtige film
SPONSORERET indhold

Disney genskaber 8 af deres bedste tegnefilm som rigtige spillefilm

Vi er klar over, at overskriften her lover meget. For hvis der er noget, der kan dele vandene ved kaffemaskinen, så skulle det da lige være, hvilken Disneyfilm der er den allerbedste. Men uanset hvilken favorit, du har på førstepladsen, tør vi godt garantere, at du har noget at glæde dig til.

Foto: Rex Features
28. mar. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Vi er allerede helt oppe at flyve over genskabelsen af Skønheden og Udyret med Emma Watson og var også ganske godt underholdt af både Askepot og Junglebogen. Nu går vi en fremtid i møde, hvor endnu flere af vores barndoms Disney-helte kommer på det store lærred med "rigtige" mennesker af kød og blod og ikke kun penselstrøg. Det afslører Thisisinsider.com.

I alt har vi 19 film til gode, som har deres udspring i en lang række af de mest elskede, klassiske Disneyfilm fra dengang, de blev tegnet – ikke animeret. 11 ud af 19 film er spin-offs, og 8 er direkte genskabelser af klassikerne.

LÆS OGSÅ: Jesper Høvring gør Disney dirty

Her er, hvad vi ved om Disneys planer indtil videre:

  • Allerede til næste år har Mulan premiere med Niki Caro i instruktørstolen, der som den anden kvinde i filmhistorien har et budget på mere end 100 millioner dollars ifølge Insider.
  • Løvernes konge er også på listen og skal instrueres af Jon Favreau, der også står bag Junglebogen, der havde premiere sidste år.
  • Tim Burton, der blandt andet er kendt for Sweenie Todd og Alice i eventyrland, skal instruere Dumbo.
  • Bryan Cogman, der har instrueret flere afsnit af Game of Thrones, kaster sig over Sværdet i stenen fra 1964.
  • Aladdin bliver instrueret af Guy Ritchie, der er kendt for Lock Stock and two smoking barrels og Snatch.
  • Den lille havfrue får kamp til stregen af Universal Pictures, der også laver deres version af den rødhårede sanglærke.
  • Og apropos sang, så bliver Snehvide genskabt efter den gamle film, men opdateret med nye sange fra skaberen af musikken fra den Oscarvindende La La Land.

Derudover er der også en lang række andre film på tapetet hos Disney, som enten er fortsættelser eller videreudviklinger af eksisterende tegnefilm.

Det drejer sig eksempelvis om Pinocchio, Junglebogen 2, Rose Red om Snehvides søster, Genies om ånden fra Aladdin og Peter Plys i tiden, hvor Jakob er blevet voksen og vender tilbage til Hundredemeterskoven.

En film om prinsen på den hvide hest er også på tapetet, ligesom vi også kommer til at se mere til Klokkeblomst og Maleficent.

Få det fulde overblik med Insiders video her.

LÆS OGSÅ: 15 babynavne inspireret af Disney

LÆS OGSÅ: Disney skaber historie med første homoseksuelle karakter i ny storfilm

LÆS OGSÅ: Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue