Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen
Foto: Martin Bubandt Hør, hvad Anders Lund Madsen skal opgive, for at Lars Løkke skal kvitte smøgerne i det nyeste afsnit af 'Lund og Løkke' på Talk Town.

Lars Løkke: ”Det var Marianne Jelved og Ole Stavad, der fik mig til at ryge igen”

Hvis du skulle give afkald på én ting, som du er rigtig glad for, hvad skulle det så være? Det handler det nye afsnit af podcasten ’Lund & Løkke’ om. Lars Løkke overvejer at kvitte smøgerne, mens Anders Lund Madsen har et mere overraskende bud.

Lars og Anders er godt i gang med middagen på Dragsholm Slot, hvor der kommer lokal vodka på bordet. Her taler de om, hvilke laster de gerne vil af med. Lars Løkke overvejer rygningen og har faktisk været holdt op i et helt år. Men under hårde politiske forhandlinger om kommunalreformen med Ole Stavad og Marianne Jelved, der begge røg, begyndte han igen.

”Forhandlingerne var meget intense. Jeg kan ikke huske, hvem af dem, der giver mig en smøg, men jeg tager en. Så går der nogle dage, hvor jeg bommer smøger af dem. En morgen, da jeg kører fra Græsted og ind på min sædvanlige tankstation, hvor jeg plejer at få en kop kaffe, tænker jeg: ’Jeg kan ikke blive ved med at bomme smøger af dem’, og så jeg køber jeg 10 Prince Light. Og bom, så var jeg oppe igen,” Forklarer Lars Løkke Rasmussen.

Det er femte afsnit af podcasten ’Lund & Løkke’, og denne gang handler det om de laster, de overvejer at give afkald på. Anders Lund Madsen har fx denne ting, han gerne vil slippe for.

”Hvis der var en ting, jeg skulle holde op med, skulle det være hårdt fysisk arbejde. Det kunne jeg godt undvære.”

”Er du begyndt?” spørger Løkke og griner.

Under middagen begynder de to at forhandle om, hvad Anders Lund Madsen skal opgive, hvis Lars Løkke skal holde op med smøgerne. Du kan høre, hvad det er i det nye afsnit på podcast-appen Talk Town.

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Livsstil