sponsoreret indhold
Få 6 professionelles inspiration til din boligindretning
SPONSORERET indhold

Få 6 professionelles inspiration til din boligindretning

Der kan være mange gode grunde til at man gerne vil fornye sit hjem.

Foto: GettyImages
01. maj. 2019 | Bolig

Busy Bees - Boligstyling - nøglen til at få solgt hurtigere

Hos Busy Bees bliver du suget ind i en verden af skandinavisk minimalisme. De koncentrerer sig om møblering af projeklejligheder og tomme boliger til salg og netop derfor er deres profil et overflødighedshorn af smukke stuer, varme soveværelser og lækre køkkener, samt billeder fra Birgitte Vosper eget liv. Hun startede firmaet for 8 år siden. Siden er to stylister mere kommet til. 
De bruger masser af farver, for deres mantra er, hvis du som køber ikke kan huske boligen, så køber du den ikke. Få også inspiration til, hvordan du selv kan indrette dig. PS - de indretter også private hjem.

Dekoform - Indretningesopgaver med udgangspunkt i mennesket trivsel

Jeg laver indretningsløsninger med udgangspunkt i menneskers trivsel. Mit afsæt er, at brugerne af stedet skal føle harmoni og velvære gennem det rumlige design. Derfor lytter jeg til dig, og jer som virksomhed. Jeg finder frem til meningen med indretningen og den vej, der efterfølgende bliver gået sammen. Som den jeg er, og med mit udgangspunkt som indretningsdesigner, tager jeg afsæt i små skub til en bedre adfærd, og finder frem til den helt rigtige indretningsløsning. 
Dekoforms showroom i Odense er altid et besøg værd, da jeg har løbende udstilling fra Meridiani, Ochre, Gallotti&Radice, Michaelvenheyden, 

ROOM67 - utraditionelle Indretningsløsninger

ROOM67 trækker en kreativ tråd mellem indretning, brand, image, DNA og brugere. Der arbejdes dagligt med forskellige erhverv som barindretning, indretning af cafe og restaurant, kontorindretning og butiksindretning, hvor der, udover æstetik og materialevalg, tages hensyn til sanseoplevelsen, skiltning, arbejdsmiljøet som målgruppens største behov og udfordringer.

ROOM67 leverer ikke kun komplette indretningsløsninger. Holdet bag skaber specielle delelementer og møblement til at virkeliggøre visionen. Hele idéen er at yde den ekstra indsats, der får din virksomhed eller din bolig til at fremstå knivskarpt og sikret for fremtiden.

ROOM67_interiordesign tager følger med på en visuel rejse bag det færdige koncept. 

INDRET.NU - Få styr på første håndsindtrykket

INDRET.NU BLOG/ personlig indretning, stil & tendenser, atmosfære, rum & relationer.

Entreen er det første indtryk af hjemmet og her bliver du som gæst bliver budt velkommen. Det er også i dette rum at mange praktiske ting skal fungere. 

Du får derfor 3 gode tip for at få din entre i spil.

  1. Sørg for at alt opbevaring er gemt væk - gerne bag låger eller i skuffer
  2. Et enkelt blikfang, kan tilpasses ind i de fleste størrelser af entreer. Det kan være en taburet, en lampe fra loft eller en malet dør
  3. Fremhævn gerne området med knager med tapet eller en farvekontrast. det giver en fed wow-effekt.

Hop ind på bloggen og se hvordan du kan få gode tip og ideer til din bolig.

KUBIK Indretning – indretningsarkitekter med passion

Hos KUBIK Indretning har vi arbejdet som indretningsarkitekter af private hjem samt erhvervslokaler igennem to årtier. De mange års erfaring har givet os redskaberne til at varetage indretningen af din drømmebolig.

Vi er passionerede omkring indretning med god kvalitet og godt design med fokus på køkken, bad og garderobe. Mange af vores kunder mener, vi er en smule nørdede. Betegnelsen ”nørder” er nok ikke helt ved siden af, da vi går op i detaljer, som andre slet ikke lægger mærke til.

Som indretningsarkitekter er vi perfektionister til fingerspidserne, og vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære.

 

Livingplus - Boligindretning der skiller sig ud fra mængden

Drømmer du om en unik og personlig indretning, men er i tvivl om hvad og hvordan du skal gribe det hele an, så er Livingplus den helt rette at få sparring fra. Ann Antons, som står bag Livingplus, har 20 års erfaring i, at indrette og forvandle utallige boliger til skønne hjem, Ann's passion er, at skabe indretningsløsninger, der er skræddersyet til hver enkelt kundes helt personlige stil og behov - ofte med løsninger og ideer, som kunden aldrig selv ville havde tænkt på, men som viser sig er lige det', som gør din indretningen bliver helt unikt.