Luksus og velvære i soveværelset
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Sengeexperten, Hilding Andersen, Fossflades, Jacobsen Møbler Aabenraa, Ringsted Dun, Juna & Prosleep.

Luksus og velvære i soveværelset

Vi bruger rundt regnet en tredjedel af vores liv i en seng. Senge, dyner, puder og sengetøj burde derfor være nogle af de mest velovervejede køb, vi foretager os gennem livet.

Vi har her samlet en række senge, dyner, puder og sengetøj, som kan hjælpe dig på vej til at få den mest optimale søvn.

Dyner til alle årstiderdykon_billede.jpg

Ringsted Dun - Better sleep, better life...

60% af danskerne har kun én dyne, men helt sikkert et skab fuld af tøj, der passer til enhver årstid.

Din dyne skal passe til dig og til temperaturen udenfor! For at få det optimale ud af din søvn, så er det vigtig at vælge din dyne med omhu. Tænk over om du fryser eller har det for varmt, når du sover? Det har stor betydning for dit valg af dyne og din søvn.

Ringsted Dun er dansk producerede dundyner og -puder tilpasset dig og dine behov – og giver dig den søvn, du drømmer om.

God søvn er kilden til succes, og du skal sove godt hele året.

Unikke puder kan forebygge smerterfossflakes2.jpgFossflakes er en dansk virksomhed, der har nytænkt puder og dyner for at øge søvnkvaliteten mest muligt. Fyldet er helt unikt – den perfekte hybrid mellem klassisk dun og funktionel fiber – og de har skabt et stort udvalg af puder til hvert behov. 

Hvis du døjer med ondt i ryggen, muskelspændinger eller begyndende gigt kan én af firmaets mange funktionelle puder være dig til gavn. Ekstra støtte på de ømme steder kan resultere i en langt bedre nattesøvn. 

Fyldet giver en række særlige egenskaber. Blandt andet bevarer de spændstighed og volumen, og de er naturligt allergivenlige.

Alle produkter fremstilles i Danmark.

Sov som på D´Angelterre
jacobsen.jpgDux – mere end blot en seng. Oplev kulminationen på 90 års forskning og innovation, hvor det ultimative mål er den sunde dybe søvn.

Dux 3003 er vores mest populære seng. Den kombinerer et smukt design med fantastisk komfort. Dux 3003 har det unikke Pascal system, der gør det nemt at tilpasse fastheden individuelt i din nye seng, så den passer 100% til dig og dine søvnbehov.

Du kan få lov at teste og se de lækre Dux senge hos Jacobsen Møbler i Aabenraa. Kontakt dem på 69156200 – eller på info@jacobsenmobler.dk for personlig vejledning. 

Gratis fragt på eksklusivt sengetøj fra ProSleep
prosleep.jpgDrømmer du om sengetøjet fra dit seneste ophold på et 5-stjernet hotel? Med dette lækre sengetøj fra ProSleep kan du få den ægte luksuriøse "hoteloplevelse" i dit eget soveværelse. Dette lækre bomuldssatin sengetøj har en høj threadcount på 400, hvilket både gør sengetøjet blødere og mere holdbart. 

Lige nu får du GRATIS FRAGT på webshoppen med rabatkoden ALT.DK - Kampagnen gælder frem til 16. juni 2019.

Besøg Soveland.dk og se det store udvalg af kvalitets sengetøj, lækre dundyner og danskproducerede senge til markedets bedste priser!

Lækkert sengetøj gør underværkerrdg.jpgSov godt med Juna.

Friskt og køligt eller lunt og hyggeligt: De fleste har klare præferencer for, hvordan soveværelset skal indrettes for at få en god nats søvn. Men uanset stil og stemning er der én ting, der altid kendetegner et perfekt sovemiljø, nemlig sengetøj i lækker kvalitet.

En god nats søvn gør underværker. Når du er veludhvilet, får du mere energi til dagens gøremål, familieliv og andet, der gør dig glad. Samtidig styrker du en række fysiske og mentale processer i kroppen. Der er altså mange gode grunde til at prioritere søvnen. Kom i drømmeland med fem råd til en god nats søvn.

Den ultimative forkælelse i en svævende seng
sengeexpertenbillede.jpgEr du til total forkælelse? Så kunne drømmen være en svævende Carpe Diem seng.
Besøg vores specialforretning, Sengeexperten by Bruun, som er trendsættende indenfor sund søvn og komfortable kvalitetssenge gennem 31 år!

Find de bedste kvalitetssenge, fra de største sengefabrikker i Norden, til de rigtige priser. 

Hos os finder du Hästens, Auping, TEMPUR®, Dunlopillo, Carpe Diem og JENSEN® senge, 
samt masser af lækkert kvalitets tilbehør.

Vi tester og udvælger selv vores sengeudvalg − vi er ikke til hvad som helst!
Vær tryg ved os og find den rigtige sengeløsning.

Oplev den unikke Dunlopillo søvn
hilding.jpgDunlopillo er en helt unik søvnoplevelse, som har været elsket af forbrugerne over de seneste årtier, hvilket også har givet varemærket 5 stjernede kundeanmeldelser.

Dunlopillo er bygget ud af naturlige materialer og giver derfor nogen helt unikke fordele i modsætning til andre senge på markedet.

Dunlopillo er blandt andet fleksibel, åndbar og allergivenlig. Alt sammen egenskaber, der er essentielle for en tryg og god nats søvn. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Søvn og Soveværelse