Sponsoreret indhold

Sunde sommeropskrifter med Levebrød

Sunde sommeropskrifter med Levebrød

Levebrød Gulerodsbrød

Et lyst rugbrød med 38 % fuldkorn og en dejlig mild smag af gulerødder

Produktet indeholder 38 gram fuldkorn pr. 100 gram. Én skive vejer ca. 36 gram og indeholder ca. 14 gram fuldkorn.

Ingredienser

Vand, sigtet rugmel, rugsurdej (vand, fuldkornsrugmel 7,5% og surdejskultur), fuldkornsrugmel 15%, fuldkornshvedemel 8,5%, rugkerner 7%, friske revne gulerødder 7%, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød, solsikkekerner), sirup, hørfrø 2%, salt tilsat jod, eddike, gær, rapsolie, tørret rugsurdej (fuldkornsrugmel 0,5%, surdejskultur), bygmaltmel.

DRYS: Hvedeklid

Se flere Levebrød produkter her

Råkostbrød

1 skive Levebrød Gulerodsbrød

1 håndfuld hvidkål

1 stor gulerod

1 spsk rosiner

½ dl appelsinsaft

Snit hvidkål fint og riv guleroden. Vend begge dele i lidt appelsinsaft, top og med rosiner og server med brød til, gerne ristet.

Se flere opskrifter her

Levebrød Hørfrø Boller

En stor saftig bolle med masser af hørfrø. Perfekt til sandwich og burgerbolle. Bollen indeholder 12% fibre og 51% fuldkorn.

Produktet indeholder 51 gram fuldkorn pr. 100 gram.

Ingredienser:

Fuldkornshvedemel 51%, vand, hørfrø 8,5%, gær, sirup, cikoriefibre, hvedemel, hvedefibre, hvedegluten, salt tilsat jod, eddike, sigtet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), hvedemaltmel og bygmaltmel.

Se flere Levebrød produkter her

Lun kyllingesalat

1 Levebrød Hørfrøbolle

120 gkyllingebryst, kogt

1 lille bdt forårsløg

1 håndfuld vindruer

1 spsk olivenolie

1 tsk acaciehonning

1 tsk dijonsennep

paprika

salt/peber

Skær forårsløg i tynde skiver og halver druerne. Rør olie med paprika, sennep og honning samt salt og peber. Kyllingen rives i store stykker og vendes forsigtigt i dressingen. Steg blandingen på en tør pande sammen med druer og forårsløg i ca. 2 minutter. Server straks med en lun bolle.

Se flere opskrifter her

Levebrød multikerneboller

En lys blød bolle med masser af kerner

Produktet indeholder 38 gram fuldkorn pr. 100 gram. Én bolle vejer ca. 69 gram og indeholder ca. 26 gram fuldkorn.

Ingredienser

Vand, fuldkornshvedemel 19%, hvedemel, rugkerner 13%, hvedegluten, gær, skårne havrekerner 3%, valset hvede 3%, sirup, hvedefibre, eddike, salt tilsat jod, cikoriefibre, sigtet rugmel, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), hvedemaltmel, bygmaltmel.

Se flere Levebrød produkter her

Kartoffelsandwich

1 Levebrød Multikernebolle

3 nye kartofler

1 spsk skyr

3 radiser

1 håndfuld feldsalat

2 skiver kalkunbacon

Salt/peber

Kog kartofler med lidt salt og evt. frisk løvstikke som giver en god smag. Afkøles og skæres i små tern som blandes med skyr, salt og peber. Rist kalkunbacon på en tør pande. Skær radisser i tynde skiver. Rist bollen og flæk den. Anret med bacon og kartoffelsalat og top op med radisser og feldsalat.

Se flere opskrifter her

Levebrød Kernegrov

Et mørkt saftigt kernerugbrød med 33% kerner. Produktet indeholder 45 gram fuldkorn pr. 100 gram. Én skive vejer ca. 43 gram og indeholder ca. 19 gram fuldkorn.

Ingredienser:

Rugkerner 33%, vand, rugsurdej (vand, fuldkornsrugmel 10% og surdejskultur), sigtet rugmel, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød), fuldkornsrugmel 1,5%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, gær, salt tilsat jod, hvedefibre, tørret rugsurdej (fuldkornsrugmel 0,5%, surdejskultur), eddike, rapsolie, sirup, bygmaltmel og hvedemel.

Se flere Levebrød produkter her

Ørred med radisse og creme

1 skive Levebrød Kernegrov

½ skive Levebrød Multikernesandwich

100g røget ørred

Radisser

Agurk

1 spsk skyr

Limesaft

Purløg

Salt/peber

Rør skyr med limesaft samt salt og peber. Rist sandwich'en. Skær grøntsager i terne og fordel det oven på fisk og brød.

Se flere opskrifter her

Mørkt eller lyst, rundt eller firkantet. Uanset hvilket Levebrød du vælger,

får du masser af fuldkorn og fibre. For slet ikke at tale om masser af overskud,