Skær forårsløg i tynde skiver og halver druerne. Rør olie med paprika, sennep og honning samt salt og peber. Kyllingen rives i store stykker og vendes forsigtigt i dressingen. Steg blandingen på en tør pande sammen med druer og forårsløg i ca. 2 minutter. Server straks med en lun bolle.
Kog kartofler med lidt salt og evt. frisk løvstikke som giver en god smag. Afkøles og skæres i små tern som blandes med skyr, salt og peber. Rist kalkunbacon på en tør pande. Skær radisser i tynde skiver. Rist bollen og flæk den. Anret med bacon og kartoffelsalat og top op med radisser og feldsalat.
Et mørkt saftigt kernerugbrød med 33% kerner. Produktet indeholder 45 gram fuldkorn pr. 100 gram. Én skive vejer ca. 43 gram og indeholder ca. 19 gram fuldkorn.
Ingredienser:
Rugkerner 33%, vand, rugsurdej (vand, fuldkornsrugmel 10% og surdejskultur), sigtet rugmel, rugbrødsrasp (ingredienser som i dette brød), fuldkornsrugmel 1,5%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, gær, salt tilsat jod, hvedefibre, tørret rugsurdej (fuldkornsrugmel 0,5%, surdejskultur), eddike, rapsolie, sirup, bygmaltmel og hvedemel.