Lækker hverdagsmad på kort tid? Få TV-kokkens tips
Jeg elsker idéen om, at man ikke skal stå kl. 17 og tænke: ’hvad skal vi spise?’ og så febrilsk bikse noget sammen”, fortæller Christel Pixi bl.a. om måltidskasserne fra Retnemt.

Lækker hverdagsmad på kort tid? Få TV-kokkens tips

Hun fremtryller imponerende kager og uimodståelige desserter i Go’ Morgen DK. Men når Christel Pixi laver mad til sig selv og sin søn, behøver menuen ikke at nå TV-niveau. Det vigtigste er, at det smager friskt og lækkert og passer ind i en hverdag med fart over feltet.

Synes du, at du ser Christel Pixi alle vegne, er du ikke helt galt på den. Udover den faste tjans som dessertkok i Go’ Morgen Danmark, har hun udgivet flere kogebøger i eget navn, indtaget gulvet i Vild med dans og krydset et verdenshav for åben skærm i Over Atlanten.

Der er med andre ord fart på i den 35-årige TV-koks hverdag. Derfor har hun helt naturligt brug for et lavere tempo, når hun er hjemme i lejligheden i København med sønnen Benny på 6 år. Efter en arbejdsdag fyldt med bagning, opskrifter og søde sager - enten i studiet eller i eget køkken hvor hun løbende udvikler opskrifter – er det en fordel, hvis aftensmaden kan bikses sammen på kort tid. Selvfølgelig uden at det går ud over den gode smag.

Mere tid til det vigtigste

I det nye år har Christel Pixi derfor prøvet måltidskasserne fra Retnemt. De gør, at hun slipper hun for den til tider uoverskuelige ”hvad skal vi spise?!”-situation, der ofte sniger sig ind sidst på eftermiddagen. Og så er det samtidig en nem måde at sikre, at ugens måltider lever op til det, hun synes er absolut vigtigst, når det kommer til madlavning; gode råvarer. 

”Mad behøver ikke at være avanceret for at være godt. Selv en klapsammen kan være skøn, hvis bare man bruger lækre råvarer. Jeg går meget op i, at det mad, vi spiser, er af god kvalitet, og også at vi kan få fisk flere gange om ugen. Så det har jeg været rigtig glad for, at jeg har kunne vælge til i Retnemt-kasserne”, fortæller Christel Pixi.

Psssst … Lige nu kan du få 30% rabat på dine første to bestillinger hos Retnemt. Se hvordan du nemt designer din egen måltidskasse her.

Når hun laver mad derhjemme, er det ofte med sønnen Benny som køkkenassistent. Han er også glad for simple og lækre hverdagsfavoritter ligesom sin mor - og faktisk er det ikke kun til aftensmaden, at Retnemt kan være ret genialt, mener Christel Pixi:

”Det er et kæmpe plus, at der er simple muligheder, som også er gode at bruge i madpakken. Når man bestiller, kan man blot skrive ekstra antal personer på. Så er der også til skolefrokosten dagen efter. Det gode ved Retnemt er, at jeg kan vælge og variere, som det passer mig, og også springe en kasse over, hvis vi fx ikke lige er hjemme den dag.”

Retnemt_varer.jpg

Christels tips til nem og sund hverdagsmad

1. Gå efter gode og friske råvarer. Så kan selv de mest simple retter blive til store smagsoplevelser.

2. Tænk i aftensmadsretter, der også er gode på madpakken dagen efter. Får I måltidskasser, kan I fx bestille til en ekstra person, så der også er til frokost.

3. Husk fisk – og gerne flere gange om ugen. Det er en nem og lækker kilde til både gode vitaminer og sunde fedtsyrer.

Selvom både mor og søn kan lide at være i køkkenet, er én af de helt store fordele ved måltidskasserne, ifølge Christel Pixi, helt klart også tiden, hun har sparet i løbet af ugen.

"På lange skoledage er det rart med hurtig aftensmad, så al den tid Benny og jeg har sammen ikke bruges på madlavning. Det, at jeg slipper for planlægning og indkøb, og at retterne kun tager ca. 30 min. at lave, gør, at vi kan bruge mere tid sammen på andre ting. Derudover er jeg generelt også meget i køkkenet i løbet af dagen, så om aftenen er det skønt bare at kunne lave noget nemt, som samtidig er lækkert og med gode råvarer.”

Hvorfor vælge Retnemt måltidskasser?

1. Sammensæt jeres måltidskasse, så den passer med jeres planer for ugen. Fx kan I sagtens vælge 2 retter en dag og 3 den næste, afhængigt af om børnene skal spise hjemme eller ej.

2. Få masser af ny inspiration til aftensmaden. På Retnemt kan I vælge mellem 14 nye retter hver uge – kreeret af nogle af Danmarks dygtigste madspecialister – ligesom I også snildt kan fravælge ting, I ikke kan lide.

3. Servér lækker mad med friske og en stor del økologiske råvarer – på den nemme måde. Alle retter er hurtige at lave. Alt I skal gøre er at følge den gode opskrift, I får med i kassen.

Læs mere om måltidskasserne fra Retnemt her og få 30% rabat på dine første to leveringer.

RetNemt_måltidskasser_horisontal_rgb-beskåret.jpg