Lækre og luksuriøse skønhedsklinikker

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Natursmuk, Askepot, IBalance klinik, Julia Celeste Beauty, Klinik N & SMÅK

Lækre og luksuriøse skønhedsklinikker

Trænger du til lidt ekstra forkælelse? Eller måske et par nye favoritter til beauty-skabet, så du kan holde spa-session derhjemme?

Skru op for selvforkælelsen, og book en omgang ”mig-tid” hos en af landets skønheds-hotspots. Her er 6 forskellige klinikker med hver deres ekspertiser: lige fra hudpleje til beauty-behandlinger som hår og vipper – og inspiration til lækre og nøje udvalgte produkter, du kan bruge derhjemme.

Psstttt … Der er også masser af gode skønhedstips at finde på deres Instagram-profiler. Gå på opdagelse herunder.

Natursmuk - Ultimativ luksus

Askepot - Silkeborgs hyggeligste skønhedsklinik

IBalance klinik - En naturlig tilgang til skønhed

Julia Celeste Beauty - For alle kvinder, i alle aldre

Klinik N - Professionel, Personlig og Hyggelig

SMÅK - En helt særlig oplevelse

Ultimativ luksus hos Natursmuk

Tvillingesøstrene Emma og Julie står bag Natursmuk – en eksklusiv hudpleje- og skønhedsklinik i Risskov. De har begge har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen og har kunder fra hele landet.

Emma og Julie sælger effektive og resultatorienteret produkter, som primært er økologiske og baseret på naturlige ingredienser, og søstrene er kendt for at dele ud af deres viden om hud og hårpleje på Instagram. Især deres ærlige og personlige videoguides er en succes!

Du kan også shoppe online på Natursmuks webshop.

Silkeborgs hyggeligste skønhedsklinik

I skønhedsklinikken Askepot, der ligger centralt i Silkeborgs gågade, er exceptionelt god service og lækre kvalitetsprodukter i højsædet. Her bliver du forkælet og forskønnet, og du vil opleve, at kunden altid har den fulde opmærksomhed - i alle former for behandling.

Askepot tilbyder alt fra ansigtsbehandlinger til kropsbehandlinger til sessions med en fodterapeut, som vil tage sig kærligt af dine fødder. De tilbyder også en vifte af forskellige beauty-behandlinger, og webshoppen er, ligesom skønhedsklinikken, altid fyldt med lækre produkter.

I juni åbner Askepot endnu en afdeling i Allinge på skønne Bornholm.

En naturlig tilgang til skønhed

IBalance klinik er en skønhedsklinik beliggende i hjertet af Næstved. Indehaver af klinikken, Stephanie N. Kolacinski, er uddannet kosmetisk sygeplejerske, og i klinikken udføres der behandlinger med Botox, ikke-permanente fillers, IPL og hårfjerning.

Hos iBalance klinik er udgangspunktet altid at give kunden en skræddersyet og specialiseret vejledning, der sikrer kompromisløs kvalitet. Her er det naturlige udtryk i fokus, og der skabes resultater i balance og harmoni med ansigtets æstetiske træk.

For alle kvinder – i alle aldre

Julia Celeste Beauty er en skønhedsklinik i Hillerød - med det smukke Hillerød Slot som nabo. Ejer af klinikken, Julia Celeste, er også behandler, hvilket giver den fordel, at du kan være sikker på at få samme behandler hver gang.

Med 10 års erfaring i bagagen forsøger Julia at vise på skønhedsklinikken Instagram, at skønhed er for alle kvinder og i alle aldre. Mange har desværre det indtryk, at det at gå i skønhedsklinik betyder, at man kommer ud med kunstige eller meget dramatiske ændringer – og at det kun er for de unge. Sådan er det dog på ingen måde, hvis man spørger Julia. Hun vægter højt at tilpasse alle behandlinger til øjenform, hudtype og ikke mindst stil - afhængig af valgte behandling.

Professionel, Personlig og Hyggelig

Hos Klinik N i Herlev er der fokus på personlighed, hygge og humor - både når det kommer til stemningen i klinikken, men i den grad også på Instagram, hvor ejer Natascha med et smil fortæller om alt fra tissekonespray og selvbruner til lette hudplejerutiner og egne erfaringer med dårlige vaner.

Natascha har været selvstændig siden 2017, og selvom Covid-19 har sat sine spor i klinikken, valgte hun at tage springet i december sidste år og åbne op i drømmelokalerne på 200 kvm - samtidig med at hun samlede et solidt team, som nu kan tilbyde behandlinger inden for skønhed, frisør og velvære.

En helt særlig oplevelse

SMÅK er en nyåbnet skønhedsklinik i hjertet af Slagelse. Med dets nye koncept sætter indehaveren Mia fokus på behandlinger i en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Hos SMÅK bliver du mødt af en smuk og "instaworthy" indretning med en unik kombination af Nordic Bohemian, fine antikviteter og farverig velour.

I klinikken tilbydes blandt andet fedtfrysning, og som en af de første i Danmark, laver de nu også en helt ny behandlingsform til reducering af strækmærker. SMÅK forhandler desuden, som en af de få, eksklusive franske spaprodukter fra La Sultane De Saba.

Følg @SMAAKSLAGELSE på Instagram, og bliv inspireret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Læber, Skønhed og Øjenbryn