Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: "Min kæreste tisser på toiletkanten"

Go' morgen Danmark-vært Michael Robak, tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
26. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Jeg har den sødeste, dejligste og mest forstående kæreste – undtagen når det kommer til oprydning og vores toilet.
Han er virkelig dygtig til at slå brættet op, når han skal tisse – lidt ­mindre dygtig til at slå det ned. Det accepterer jeg, for hvem siger ­egentlig, at et bræt, der er slået ned, er mere rigtigt end et, der er slået op, prøver jeg at sige til mig selv i hvert fald.
MEN, at det en gang imellem kan lykkes ham at tisse på kanten af toilettet i stedet for ned i kummen, er mig en gåde. Jeg ved ikke, om problemet opstår på grund af sløsethed, eller om hans nedre dele på magisk vis ikke længere er til at styre, når tisset trænger sig på, men irriterende er det.
Hvad gør man uden at lyde som kæresten, der beder sin mand om at slå brættet ned?
Mvh. P.

Kære P,
Det er ikke så længe siden, at jeg fik et spørgsmål i stil med dit. Og der gjorde jeg rede for flere af de opfindsomme anordninger, man møder på landets herretoiletter, og som kun har et formål: at
tage højde for mænds helt utroligt ringe sigtekorn, når det handler om vandladning. Jeg skriver det for at berolige dig. Din søde kæreste er helt normal. De fleste mænd sigter godt, men rammer skidt. I hvert fald ude på lokummet. Hvad skal du gøre? Sig det til ham. Det er vist kun i forelskelsens ­tidlige og sindssyge fase, at man synes, det er romantisk at skure sin kærestes indtørrede pis af toilettet. Jeg tror tilmed, han vil forstå dig. Og hvis ikke, kan du foreslå, at det i fremtiden er ham, der står for rengøringen på badeværelset – inklusive tømning og rengøring af spanden med dine brugte hygiejnebind. Det skal nok få ham til at tage problemstillingen alvorligt. Held og lykke med det.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min flirt kan ikke give slip på sin ekskone"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Hvordan pifter jeg min mands og mit sexliv op?"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Jeg er forelsket i min affære"