Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: “Min mand vil se sport hele sommeren”

Kan jeg tvinge min mand med ud i sommervejret og væk fra tv-skærmen, spørger en læser denne uge. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
24. jun. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Det er lige gået op for mig, at jeg går en frygtelig sommer i møde. Forleden skulle min mand og jeg planlægge sommerferie. Vi er enige om at leje et sommerhus i Danmark i alle tre uger. Men ikke om, hvad vi skal bruge tiden på. Min mand vil nemlig gerne se rigtigt meget fjernsyn. Der kommer både EM (eller er det VM?) i fodbold, Olympiske Lege og Tour de France. Det er simpelthen ikke godt nok til mig! Hvad skal jeg gøre? Kan jeg tvinge ham med ud, selvom han ELSKER sport? Vi har været gift i fire år. Jeg er gravid og venter vores første barn.
Venlig hilsen Birgitte

Kære Birgitte,
Det vigtigste først: Det er EM og ikke VM i fodbold, der afholdes til sommer...
Og så til problemstillingen: Du havde forestillet dig, at I skulle besøge egnens fine museer, spise grønne asparges i skyggen, og om aftenen skulle din mand læne sig mod dit spændte maveskind og synge "Solen er så rød, mor." Han har til gengæld helt andre planer, der involverer kolde dåseøl og mænd i stram og signalfarvet lycra. En klassisk konflikt, som vel skal løses klassisk og kedeligt – med et godt gammeldags kompromis. For selvfølgelig skal han se en masse sport, når han ELSKER det. Og selvfølgelig skal I også have tid sammen – væk fra tv-skærmen. Jeg foreslår, at I sætter jeg ned og aftaler sommerens planer. Helt konkret. Hvilke kampe og konkurrencer SKAL han se. Og hvilke aktiviteter har du planer om, I skal gøre sammen. Kan de to ting forenes? Ellers må I file lidt på forventningerne. Det er vigtigt, at aftalerne er på plads, inden I tager af sted, så I ikke skal bruge ferien på at skændes om det. God sommer og god kamp!

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min kæreste vil bo på landet, jeg vil bo i byen”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min veninde snyder i tennis"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Hvordan pifter jeg min mands og mit sexliv op?"