Æggekage med røget ål
SPONSORERET indhold

Æggekage med røget ål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
10 min.
Stegetid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
(2 personer)
3-4 æg
salt og peber
75-150 g røget ål, uden skind og ben
10 g smør
lidt purløg
Tilbehør: Rugbrød eller lyst brød

  1. Pisk æggene sammen med salt og peber.
  2. Skær ålen i mindre stykker og rist dem 1 min. på en lille pande med smør.
  3. Hæld æggemassen over og bag æggekagen 6-8 min.
  4. Træk æggemassen igennem et par gange undervejs, så den bager jævnt over det hele.
  5. Vip æggekagen over på et lille fad og drys med fintklippet purløg.
  6. Servér straks med brød til.