Æggekage med røget fisk
SPONSORERET indhold

Æggekage med røget fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Æggekage er skøn sommermad på den nemme måde – her serveres æggekagen med røget makrel. Røget sild, ål, laks eller hellefisk kan også bruges.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2-3 personer

Ingredienser

Æggekage med røget fisk
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 12-15 min.
6 æg
1-2 spsk flødeost
1 bdt dild
salt og peber
300 g kogte kartofler (tern eller skiver)
100 g grønne ærter
1 spsk olie eller smør
1 røget makrel
Tilbehør:
groft brød

  1. Pisk æggene godt sammen med flødeost, fintsnittet dild, salt og peber. Vend kartofler og ærter i. Varm en pande med olie eller smør og hæld æggemassen på. Bag æggekagen ved middelvarme ca. 12 min.
  2. Befri den røgede fisk for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordél fiskestykkerne over æggekagen og pynt evt. med dild.
  3. Servér straks med groft brød.