SPONSORERET indhold
Agurkesuppe med dild og fjordrejer
4
Ingredienser
Suppe
1 agurk, skåret i mindre stykker
4dl sødmælksyoghurt
1 knsp spidskommen
1 lille bdt dildkviste
½ tsk salt
peber
lidt citronsaft
Fyld
2 skiver rugbrød
1 spsk smør
ca. 80 g pillede fjordrejer
¼ agurk, skåret i små tern
grønne urter (f.eks. dildkviste, fintsnittet purløg og løgkarse)
Sådan laver du agurkesuppe
Suppe
Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til ensartet konsistens, og smag til med salt, peber og
evt. lidt citronsaft. Kom suppen på køl i min. 1 time, inden den spises.
Fyld
Pluk rugbrødet i mindre stykker, og vend dem i smeltet smør og rist „krummerne" i ovnen ved 150 g i ca. 15min. Anret suppen med fjordrejer og agurketern drys rugbrødskrummer og grønne urter over.