Hindbæris
SPONSORERET indhold

Hindbæris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hindbær, fløde, nødder og chokolade passer sammen, så englene synger.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
04. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Til ca. 12 små muffinforme
6 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
kornene af 1 vaniljestang
5 dl piskefløde
300 g hindbær
100 g let ristede hakkede hasselnødder
100 g mørk chokolade
lidt hindbær og hakket chokolade til pynt.

Sådan gør du.

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med hindbær, hasselnødder og hakket chokolade.

Fyld isen i portionsforme og sæt dem i fryseren ca. 5 timer.

Tag hindbær-isen ud af formene og pynt med lidt hindbær og hakket chokolade på toppen.

PRØV OGSÅ: Choko-mokka-sandwich

Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk