Sommermad
SPONSORERET indhold

Avocadosandwich med parmaskinke

Perfekt til strandturen!

Foto: Columbus Leth
24. aug. 2015 | Opskrift | BoligLiv


AVOCADOSANDWICH MED PARMASKINKE

Tid: 15 min.
(4 pers.)

Karsecreme:
2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 bakke karse
salt og peber
2 hjertesalater eller anden sprød
salat
4 avocadoer
saft af ½ citron
8 skiver sandwichbrød fuldkorn
8 skiver parmaskinke

1. Rør cremefraiche med mayonnaise og karse, og smag dressingen til med salt og peber.
2. Skyl og tør salaten. Del den i mindre stykker. Skær avocado i skiver. Dryp citronsaft over.
3. Smør karsecreme på brødene. Fordel salat, avocado og parmaskinke på halvdelen af brødene, og læg dem sammen. Skær brødene igennem.

TIP
Server evt. sandwichen som ‘byg selv-projekt’, så man kan lave sin favorit.

► SE OGSÅ: Laksesandwich med tatarsauce
► SE OGSÅ: Steaksandwich med mozzarella og salsa
► SE OGSÅ: Raw avocado-mozzarella sandwich