Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst
Foto: Mikkel Adsbøl | Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst
ALT for damerne

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Spidskål med friske majs og skindstegt kyllingebryst

Del på

Majs og kylling er en klassisker, og med kål er det super sundt.

Af Martin Haugaard Zielke | 13.jan.2012 | Mad

0 MIN.

4

4 spsk olivenolie
4 kyllingebryster med skind
2 mellemstore spidskål
2 majskolber, friske
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
½ bundt frisk purløg
salt og peber

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Nationalitet

Sådan laver du spidskål med kylling

Fremgangsmåde:

Tænd for ovnen på 180C, Sæt en pande over varmen og kom olivenolie på panden når den er varm. Steg kyllingebrysterne med skindsiden nedad, i ca. 8-10 min. Vend kyllingebrysterne om og steg dem på kødsiden, krydder med salt og peber.Fjern først 3-4 yderblade, inden du skærer spidskålen i kvarte.Befri majsen for blade.Læg kål, majs og kyllingebrysterne i et stort, ildfast fad.Snit skalotteløg og hvidløg fint og fordel det ud over grønsager og kylling.Hæld til sidst hønsebouillon i fadet, krydder med salt og peber.Stil fadet i ovne i 20 min. Efter 15 min tages kyllingebrysterne op af fadet og lægges på en tallerken.Tag fadet ud af ovnen, anret kål i bunden, derpå kyllingebryst, snot majsen af kolben og fordel dem over retten. Brug evt. lidt af væden fra fadet som sauce og drys til sidst med finthakket purløg.

Del på
Kommentarer (0)