Bananchips med kakao
SPONSORERET indhold

Bananchips med kakao

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De her chips er SÅ sprøde, søde, salte og smækre, uanset om man er 5 eller 80 år, og jeg bruger dem både til øl, som slik, i min mysli og i madpakken. Stor fan!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann. Regi: Brostecopenhagen.com & Thetravellingband.com.
25. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

3-4 bananer
3 spsk lime
2 spsk vand
1 spsk kakao
1 tsk kanel
½ tsk salt

Sådan laver du bananchips med kakao

Skær bananerne i tynde skiver, og læg dem i et lag på bagepapir på bageplader. Bland lime og vand og pensl det på bananerne. Bland kakao og kanel, og drys det på bananerne sammen med salt. Bag dem ved 125 grader varmluft i ca. 1 ½ time, eller til de er sprøde. Vend dem undervejs, men først når de selv gerne vil slippe bagepapiret. Lad dem køle helt, gerne på en rist, og opbevar dem i en tætlukket dåse i op til 1 uge.


TIP
Byt rundt på pladerne undervejs, så bananerne får lige meget varme i ovnen.


PRØV OGSÅ: Svinekæber med æbler og linser