Bellini – den skønne champagne-cocktail
SPONSORERET indhold

Bellini – den skønne champagne-cocktail

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
18. jul. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min. + tid til at afkøle ingredienserne
1 flaske prosecco eller anden mousserende vin
6 tsk ferskenpuré (evt. blendede ferskner fra dåse)
evt. 1 dl ferskenbrændevin
evt. lidt sukker eller sirup

  1. Afkøl alle ingredienserne.
  2. Opskriften er enkel: 1 del ferskenpuré og evt. brændevin og 3 dele kolde bobler.
  3. Bland ferskenpuré og brændevin og bland det sammen med en flaske kold prosecco eller andre bobler. Tilsæt evt. lidt sukker eller sirup.
  4. Bland eventuelt drinken i glassene. Man kan både bruge champagneglas og almindelige drinks- eller vandglas.