Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet (uden creme og bær)
3 dl mælk
75 g smør
6 æg
450 g sukker
2 tsk citronskal (usprøjtet, fintrevet)
375 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Creme:
200 g flødeost naturel
1 stang vanilje (kornene)
3 spsk flormelis
3-4 spsk cremefraiche (18%)
500 g jordbær (skiver)
- Kog mælken op og smelt smørret heri. Pisk æggene skummende med sukker og tilsæt citronskal. Bland mel og bagepulver og sigt blandingen igennem en si ned i æggemassen.
- Pisk den varme mælkeblanding i. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 40 min. ved 175 grader, til den er gennembagt. Lad kagen køle af.
- Rør flødeost med vaniljekorn, flormelis og cremefraiche. Smør cremen på kagen i et jævnt lag og fordél jordbærskiverne ovenpå.