Bulgursalat med æble, chili og feta
SPONSORERET indhold

Bulgursalat med æble, chili og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig mættende frokostsalat – eller du kan servere den som tilbehør til lam eller oksekød.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
18. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 dl bulgur
3½ dl vand
lidt salt
2 æbler
2-3 stilke bladselleri
100 g fetaost, f.eks. fra Knuthenlund
3 spsk æbleeddike
2 spsk olivenolie
1½ tsk hakket chili
lidt salt
3 spsk finthakket rødløg
2 spsk finthakket purløg

Kom bulgur, vand og salt i en gryde, og lad det simre under låg i 5 min – tag det væk fra varmen, og lad det trække 10 min. Afkøl den kogte bulgur.

Skær æblerne i både og bladselleri i tynde skiver. Smuldr fetaosten i mindre stykker.

Rør æbleeddike sammen med olivenolie, chili og salt. Rør dressingen i bulguren, og krydr med salt og peber og evt. lidt ekstra eddike. Vend bulguren med æbler, bladselleri og rødløg.

Anret på et fad, og drys med feta og purløg.


PRØV OGSÅ: Grønkålssalat med frugt, nødder og bacon

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter