Opskrift på burger med guacamole og sprød parmaskinke
SPONSORERET indhold

Burger med guacamole og sprød parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Burger med cremet guacamole og sprød parmaskinke er super lækkert til frokost eller som aftensmad.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
25. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

600 g hakket oksekød
2 modne avocodoer
½ lime, saften heraf
1 pakke parmaskinke i skiver
1-2 rødløg
4 tomater
1 rød chili
½ fed hvidløg
¼ tsk stødt spidskommen
salt og sort peber
1 spsk olie
4-6 burgerboller
2 hoveder hjertesalat

Sådan laver du burger

1. Tænd ovnen på 200 grader. Form kødet til 4-6 hakkebøffer. Skrab kødet ud af avocadoerne og mos det med en gaffel. Klem limesaften over og rør det sammen, så avocadoen ikke bliver brun. Fordel skinken på en bageplade med bagepapir og rist den sprød i ovnen i 5-8 min.

2. Hak et kvart rødløg meget fint. Del en af tomaterne i to, fjern kernerne og hak kødet fint. Bland tomat og løg i avocadomosen. Hak chili fint og knus hvidløg og rør begge dele i avocadomosen sammen med spidskommen og lidt salt.

3 Varm olien i en pande og steg bøfferne. Lun bollerne i ovnen.

4 Skær resten af tomater og løg i skiver og rens og tør salaten. Læg burgerne sammen med salat, bøf, parmaskinke, guacamole, tomat og løg.