Butterdejspakker med krydret kødfyld
SPONSORERET indhold

Butterdejspakker med krydret kødfyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(8 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 rulle butterdej (250 g)
300 g hakket kød
1 spsk olie
1 rødløg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakkede)
1 chili (finthakket, uden frø)
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
3 spsk rosiner
1 bdt persille (hakket)
1 æg til pensling
2 spsk sesamfrø (eller birkes)

  1. Brun kødet på en pande med olie og bryd det med en palet. Tilsæt rødløg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) og steg under omrøring 5 min. Tilsæt krydderier og hæld det over i en skål. Tilsæt rosiner og persille.
  2. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud og del den i 4 rektangler (12 x 20 cm). Fordél kødfyldet på dejstykkerne på langs. Fold dejen over fyldet og tryk kanterne godt til med en gaffel.
  3. Læg pakkerne på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med sesam eller birkes.
  4. Bag dem i ovnen 15-18 min. Tag dem ud, skær dem i tykke skiver og servér.