Champignonsuppe med spinat og bruschetta
SPONSORERET indhold

Champignonsuppe med spinat og bruschetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få varmen med en god champignonsuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
01. sep. 2017 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 20 min.
Suppe:
500 g markchampignon
2 løg
4 fed hvidløg
50 g smør
6 spsk. mel
1,5 liter grøntsags- eller hønsebouillon
250 g frisk spinat
3-4 tsk. citronsaft
salt og peber
Bruschetta:
4 store skiver lyst brød
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
4 spsk. soltørrede tomater i olie (eller rød pesto)

  1. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Brun champignoner i en gryde med smør.
  2. Tilsæt løg og hvidløg, og steg under omrøring i 5 min. Rør melet i blandingen, tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog under omrøring. Skru ned, og lad den simre ved svag varme i mindst 5 min.
  3. Tilsæt spinatblade, og kog igennem under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér med bruschetta.

Bruschetta:

  1. Rist brødet i en brødrister eller toastmaskine. Gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk med olie. Top op med hakkede, soltørrede tomater