Chokoladecreme
SPONSORERET indhold

Chokoladecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Køletid: 2 timer
Ikke fryse-egnet
100 g mørk chokolade
1 dl mælk
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk cognac eller likør
Tilbehør:
evt. flødeskum

  1. Smelt chokolade og mælk i en skål i en gryde eller i mikroovn (1-2 min.).
  2. Rør æggeblommer sammen med sukker og tilsæt chokolade/mælk.
  3. Tilsæt evt. cognac eller likør og hæld cremen op i 2-3 portionsglas.
  4. Stil dem i køleskab et par timer. Pynt evt. med flødeskum.