Chokoladefondue
SPONSORERET indhold

Vidunderlig dessert: Chokoladefondue

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokoladefondue er og bliver den hyggeligste måde at spise chokolade sammen på.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
26. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Ca. 500 g chokolade, enten mørk, lys eller
mælkechokolade (evt. flere varianter)
piskefløde, der går 1 ½ dl til 200 g chokolade
udvalg af tørrede frugter, f.eks. abrikoser,
dadler, svesker.
marshmallows
marcipan
frisk frugt i tern, f.eks. ananas, mango, blommer, kiwi, banan

Sådan gør du

Digestive kiks knækket i mindre stykker Tilbered frugten ved at skære den ud i mundrette stykker, og anret frugt, tørret frugt, marshmallows, marcipan i mindre bidder, kiks m.m. på et fad. Smelt chokoladen sammen med piskefløden, hver variant i sin skål, over vandbad.

Sæt den smeltede chokolade på bordet med udvalget af ”dyppesager”, og læg bambusspid ved. Hav gerne en gryde med småkogende vand over i køkkenet, og hvis noget af chokoladen begynder at blive for koldt, sættes den ud et øjeblik i gryden.

PRØV OGSÅ: Chokofilopakker og krydret varm kakao