Chokoladeknapper med is
SPONSORERET indhold

Chokoladeknapper med is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bag de festlige chokoladeknapper og server dem med is og sæsonens bær og/eller syltetøj.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
30. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
15 stk

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 8-10 min.
Opbevares i dåse
75 g smør (blødt)
135 g sukker (ca. 1½ dl)
1 æg (str. large)
75 g chokolade
1 spsk kakao
½ tsk natron
140 g mel
Tilbehør: is

  1. Rør smør og sukker godt sammen og rør ægget i. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn (1½ min. ved 600 W) og rør den i dejen.
  2. Bland kakao og natron i melet og rør det i dejen. Del dejen i 15 portioner og rul dem til bolde (dejen skal være lidt klistret).
  3. Kom dem på bagepapir lagt på en bageplade og tryk dem lidt flade med en spiseske.
  4. Bag dem ved 175 grader i 8-10 min. Knapperne serveres med is.