Chokoladescones
SPONSORERET indhold

Smørbagte chokoladescones

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De smørbagte scones er fyldt med mørk chokolade. Du kan også bage dem helt naturel og servere dem med en god marmelade.

Af: Sandra Leigh Draznin og Kristin Jøtun Foto: Dyrløv & Holthe
18. apr. 2016 | Opskrift | Hjemmet
12-20 stykker

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Dej:
350 g mel
125 g smør
50 g sukker
2 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
¼ l kærnemælk
evt. 100 g mørk chokolade (eller rosiner/soltørrede bær)
Pensling:
2-3 spsk. kærnemælk (evt. fløde)

  1. Hak mel og smør sammen med et i en foodprocessor. Tilsæt sukker, bagepulver og salt. Saml dejen med kærnemælk, og tilsæt evt. hakket chokolade.
  2. Klap dejen ud til en 2½ cm tyk plade, og udstik den i cirkler (eller skær den i trekanter eller firkanter). Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Pensl bollerne med lidt kærnemælk, og bag dem ved 220 grader varmluft i 12-15 min. Lad dem afkøle på en bagerist.