Chokoladesnitter med hasselnødder
SPONSORERET indhold

Chokoladesnitter med hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Bagetid:
20 min.
Fryse-egnet
(16-20 stk)
150 g hasselnøddekerner
150 g smør
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
3 spsk kakao
100 g mørk chokolade

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rist nødderne i den varme ovn ca. 5 min. og gnid de brune skaller af i et rent viskestykke.
  3. Rør smør og sukker hvidt og rør æggene i ét ad gangen.
  4. Sigt mel og kakao sammen og rør det i dejen.
  5. Tilsæt grofthakket chokolade og de hele hasselnøddekerner.
  6. Bred dejen ud i en lille bradepande (18x26 cm) foret med bagepapir og bag kagen ca. 15 min. – den skal være lidt blød.
  7. Lad kagen afkøle på en rist og skær den i snitter, når den er afkølet.