Chokoladevafler med figner
SPONSORERET indhold

Chokoladevafler med figner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprøde vafler med friske figner.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
14. sep. 2017 | Opskrift | Hjemmet
6 personer

Ingredienser

Tid: 20 min.
Bagetid: 2-3 min. (pr. vaffel)
175 g hvedemel
3 spsk. kakao
3 spsk. flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt
¼ l piskefløde
¼ l vand
½ tsk. smør
Pynt:
6 friske figner
25 g mørk chokolade
25 g pistacienødder
flormelis

  1. Bland mel, kakao, flormelis, vaniljesukker og salt sammen.
  2. Pisk fløden til skum.
  3. Pisk vandet i melblandingen sammen med halvdelen af flødeskummet.
  4. Vend resten af flødeskummet i dejen.
  5. Varm vaffeljernet godt op, og pensl pladerne med lidt smeltet smør.
  6. Kom ca. ¾ dl dej i jernet, og bag vaflen i 2-3 min. ved høj varme. Bag resten af vaflerne.
  7. Servér vaflerne med figner skåret i kvarte, høvlet chokolade og pistacienødder. Drys med flormelis.

 

Anbefalet til dig