Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Koge/bagetid:
30 min.
Fryse-egnet
(12 stk)
200 g mørk chokolade
50 g smør
275 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g sukker
100 g farin
50 g valnøddekerner (hakkede)
1 tsk vaniljesukker
2 æg
1 æggehvide
1 dl mælk
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør i en skål over vandbad.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Pisk æg, æggehvide og mælk sammen og tilsæt chokolade/smør.
- Rør de tørre ingredienser i og fordel dejen i ca. 12 muffinsforme foret med papirforme.
- Bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
- Pynt evt. med glasur: smelt 75 g mørk chokolade sammen med 2 spsk piskefløde og 1 spsk sirup.
- Drys evt. med sukkerpynt eller hakkede valnødder.