Chokolade/valnødde-muffins
SPONSORERET indhold

Chokolade/valnødde-muffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Koge/bagetid:
30 min.
Fryse-egnet
(12 stk)
200 g mørk chokolade
50 g smør
275 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g sukker
100 g farin
50 g valnøddekerner (hakkede)
1 tsk vaniljesukker
2 æg
1 æggehvide
1 dl mælk

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør i en skål over vandbad.
  3. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  4. Pisk æg, æggehvide og mælk sammen og tilsæt chokolade/smør.
  5. Rør de tørre ingredienser i og fordel dejen i ca. 12 muffinsforme foret med papirforme.
  6. Bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
  7. Pynt evt. med glasur: smelt 75 g mørk chokolade sammen med 2 spsk piskefløde og 1 spsk sirup.
  8. Drys evt. med sukkerpynt eller hakkede valnødder.