Citronsandkage
SPONSORERET indhold

Citronsandkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
27. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(Ca. 12 skiver)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: ca. 1 time
Fryse-egnet
200 g smør (blødt)
200 g sukker
1 citron (fintrevet skal)
3 store æg
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl mælk

  1. Pensl en sandkageform med lidt af det bløde smør.
  2. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt citronskal og et æg ad gangen under omrøring. Bland mel med bagepulver.
  3. Sigt blandingen igennem en si og vend det i dejen. Rør forsigtigt mælk i og fyld dejen i formen.
  4. Bag citronsandkagen i ca. 1 time ved 175 grader.
  5. Kagen er bagt, når der ikke er rå dej på en træstikker, der stikkes ned i midten af kagen.
  6. Lad kagen afkøle, før den skæres i skiver.