Crostini opskrift med kikærtemos
SPONSORERET indhold

Crostini med grov kikærtemos og oregano

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
04. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 flute
1 dåse kikærter
½ citron
olivenolie
1 fed hvidløg
oregano
salt.

Sådan laver du crostini

1. Varm ovnen op til 200 gr. Skær brødet i skiver, dryp med en smule olie og rist brødet i ovnen i 5-8 min.

2. Lav en grov mos af kikærterne ved at bruge en en gaffel eller en stavblender. Tilsæt 1-2 spsk citronsaft og 2-3 spsk olivenolie. Smag til med salt.

3. Halvér hvidløgsfeddet og gnid det ristede brød på den ene side med hvidløgsfeddet. Smør kikærtermosen på, dryp med lidt olie og pynt med lidt frisk oregano. Servér.