Double chocolate-issandwich
SPONSORERET indhold

Double chocolate-issandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En genial måde at lave dessert på, da det meste kan laves i forvejen, og de kan spises med fingrene. Lækker, snasket nemhed!

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
22. aug. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 pakke chokoladesmåkager eller mariekiks med chokolade
ca. 800 g god chokoladeis
200 g mørk chokolade
evt. krymmel eller ristede, hakkede hasselnødder

Sådan gør du

  1. Lad isen stå i køleskabet i ca. 30 minutter. Det gør den nemmere at arbejde med. Læg en stor skefuld is imellem to småkager, tryk kagerne sammen, og brug en lille spatel eller lignende til at glatte siderne på issandwichen.
  2. Læg sandwichene i en boks med låg i fryseren, læg gerne bagepapir imellem, hvis der er flere lag. De skal fryse i mindst 4 timer, før de er klar til at spise.
  3. Smelt chokoladen i vandbad, og dyp sandwichene, så den ene halvdel dækkes af chokolade. Drys med det samme med krymmel eller hakkede nødder, inden chokoladen stivner. Servér!

Tip: Opbevar dine issandwich i op til en uge i fryseren.