Elverbrød med grillet aubergine og kylling
SPONSORERET indhold

Elverbrød med grillet aubergine og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Elverbrød er har et meget lavt indhold af kulhydrat og et højt proteinindhold. Brødet mætter rigtig godt og påvirker ikke din blodsukkerbalance.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
29. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 skiver Elverbrød (tilsat 50 g hakkede hasselnødder)
1 aubergine
fedtstof til pensling, f.eks. olivenolie
2-3 tsk tørret timian
1 tsk karry
salt og peber
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
4 spsk mayonnaise, fuldfed
2 tsk dijonsennep
brøndkarse til pynt

Sådan gør du

1/ Bag Elverbrødet efter anvisning på pakken (eller køb et færdigbagt). Tilsæt 50 gram hakkede hasselnødder til dejen, inden du bager det. Når brødet er bagt, skærer du 4 skiver af det.

2/ Skær auberginen i skiver, og pensl dem med olie. Drys med timian, karry, salt og peber på begge sider. Steg aubergineskiverne i fedtstof på en pande. Ca. 3-4 min på hver side.

3/ Kog kyllingen i vand i en gryde, ca. 25 min. Læg den på en tallerken, og lad den køle lidt af. Pluk kyllingekødet fra hinanden.

4/ Skær tomaterne i skiver.

5/ Læg 1 skive Elverbrød på en tallerken. Smør brødet med mayonnaise og lidt sennep. Læg skiver af aubergine ovenpå og skiver af tomat. Top derefter med kylling og derefter en lille klat mayonnaise.

6/ Drys med salt og peber. Pynt med brøndkarse.

300 kcal. pr. stk.