Få opskriften på chokoladepletter
SPONSORERET indhold

Få opskriften på chokoladepletter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd gerne dine chokoladepletter kolde. Og top i øvrigt med det, du kan lide og har!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
28. maj. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

10-12 stk:
200 g mørk chokolade
lidt frysetørrede hindbær
lidt frysetørrede solbær

Sådan laver du chokoladepletter

Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Tag det af varmen, og rør resten af chokoladen i. Lav 10-12 chokoladepletter på et stykke bagepapir eller på en silikonemåtte (hav helst en plade eller bræt under, så du kan flytte rundt). Drys med hindbær og solbær, og lad chokoladen størkne.

Servér gerne kolde.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du bananpandekager