Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 55 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
200 g hakket oksekød
½ spsk olie
1 løg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
1-2 gulerødder (tern)
1 tsk timian
1 spsk tomatpuré
2 dl bouillon
100 g ærter
salt og peber
Kartoffel/pastinaklåg:
150 g groftrevet kartoffel
150 g groftrevet pastinak
½ spsk olie
salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Brun kødet på en pande med olie og tilsæt løg, hvidløg og gulerødder. Steg under omrøring 5 min. og tilsæt timian, tomatpuré og bouillon.
- Kog retten igennem, tilsæt ærterne og smag til med salt og peber. Fordél retten i et ovnfast fad.
- Bland revne kartofler og pastinak med olie, salt og peber og fordél det oven på kødretten. Glat ikke overfladen – så bliver den mest sprød.
- Sæt fadet i ovnen 45-60 min., til alt er mørt og overfladen gyldenbrun.