Opskrift på fennikelsalat med and
SPONSORERET indhold

Fennikelsalat med and og mandarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten er rigtig god fordi den er proteinrig. Den mætter godt og er fuld af god smag.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
18. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

300 g andebryst
1/2 tsk tørret chili
½ tsk kardemomme
20 g cashewnøddesmør eller peanutbutter
lidt salt og peber
1 spsk kokosolie til stegning
2 fennikel
2 gule peberfrugt
2 mandariner
50 g hasselnød
1 spsk hørfrø
30 g hasselnødolie
saften fra en limefrugt
1/2 tsk stødt muskatnød
1/2 tsk karry
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

Sådan laver du fennikelsalat

Skrær andebrysterne til strimler og vend dem i tørret chili, kardemomme, cashewnøddesmør og lidt salt og peber. Steg andestykkerne på en varm pande i kokosolie ca 4-6 min. Læg dem til afkøling på en tallerken. Snit de to fennikel til meget tynde strimler. Brug evt. en foodprocessor.
Hak peberfrugterne til små tern. Pil mandarinerne og del dem til både. Skær forsigtigt små tern ud af mandarinbådene.

Hak hasselnødderne groft og rist dem og hørfrø på en tør pande ca 3-4 min. Ryst undervejs. Bland hele salaten: fennikel, gul peberfrugt, mandarinstykker, and, hasselnødder og hørfrø. Rør hasselnøddeolie sammen med limesaft, karry og muskatnød lidt salt og peber.