Fennikelsuppe med rejer
SPONSORERET indhold

Fennikelsuppe med rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
40 min.
Stege/kogetid:
15 min.
Fryse-egnet
(4 personer)
2-3 fennikel (600 g, i stykker)
2 løg (hakkede)
2 spsk olie
½-1 tsk god karry
½ l hønse- eller urtebouillon
2 spsk citronsaft
200 g pillede rejer (evt. optøede og afdryppede)
evt. salt og friskkværnet peber
Drys: fintklippet purløg
Tilbehør: hvedebrød

  1. Steg løgene klare i olie i en tykbundet gryde.
  2. Krydr med karry og tilsæt fennikel.
  3. Steg nogle min., tilsæt bouillon og bring det i kog.
  4. Kog 10 min. og blend suppen til ensartet konsistens evt. med en stavblender.
  5. Smag suppen til med citronsaft, salt og evt. mere karry.
  6. Hæld suppen i varme suppeskåle, drys med rejer og purløg lige før servering og nyd det med brød til.