Ingredienser
Arbejdstid:
40 min.
Stege/kogetid:
15 min.
Fryse-egnet
(4 personer)
2-3 fennikel (600 g, i stykker)
2 løg (hakkede)
2 spsk olie
½-1 tsk god karry
½ l hønse- eller urtebouillon
2 spsk citronsaft
200 g pillede rejer (evt. optøede og afdryppede)
evt. salt og friskkværnet peber
Drys: fintklippet purløg
Tilbehør: hvedebrød
- Steg løgene klare i olie i en tykbundet gryde.
- Krydr med karry og tilsæt fennikel.
- Steg nogle min., tilsæt bouillon og bring det i kog.
- Kog 10 min. og blend suppen til ensartet konsistens evt. med en stavblender.
- Smag suppen til med citronsaft, salt og evt. mere karry.
- Hæld suppen i varme suppeskåle, drys med rejer og purløg lige før servering og nyd det med brød til.