Filloskåle med bresaola og æggesalat
SPONSORERET indhold

Filloskåle med bresaola og æggesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 5-6 min. Ikke fryse-egnede

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
10 stk.

Ingredienser

1 rulle fillodej (à 5 plader)
Fyld:
10 skiver bresaola (saltet tørret oksekød, eller tørret skinke)
Æggesalat:
3 hårdkogte æg (hakkede)
3 spsk mayonnaise
½ spsk dijonsennep
1 bdt purløg (klippet)
salt og peber

  1. Læg to lag fillodej oven på hinanden og klip kvadrater (10 x 10 cm).
  2. Tryk dejen i smurte linseforme og bag skallerne ved 180 grader i 5-6 min.
  3. Fyld:
  4. Rør mayonnaise sammenmed sennep og tilsæt æg og purløg. Smag til med salt og peber.
  5. Fyld skålene med bresaola eller skinke samt æggesalat.