Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: ca. 15 min.
Fryse-egnet
ca. 300 g sandart i filet, eller rødspættefileter
250 g frisk spinat eller kugler hel, frossen spinat
Tomatsovs:
1 lille løg (hakket)
1 spsk olivenolie
evt. 2 fed hvidløg (knuste)
1 dåse hele flåede tomater (drænet)
2 tsk salt
friskkværnet peber
1 tsk provencekrydderi eller en blanding af merian, timian og oregano
Drys:
evt. mandler (hakkede)
Tilbehør:
brød, kartofler eller ris og evt. grøn salat
- Tomatsovs:
Steg løgene klare i olie i en dyb pande. Tilsæt hvidløg og steg et minut. - Skær tomaterne i tern og hæld dem i panden. Krydr med salt, peber og provencekrydderi. Kog et par minutter og tilsæt renset spinat. Lad den falde sammen. Drys evt. mandler i sovsen.
- Læg stykker af fisk i tomatsovsen med spinat og kog et par minutter.
- Sluk og lad fisken trække færdig i den varme sovs i ca. 5 min. Smag til med salt.
- Servér med brød, kartofler eller ris og evt. salat.