Fiskefrikadeller
SPONSORERET indhold

Fiskefrikadeller af hvid fisk

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker opskrift på fiskefrikadeller - farsen til fiskefrikadellerne laves med hvid fisk f.eks. lyssej, kuller eller torsk, uden skind og ben.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
ca. 12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Hviletid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Ingredienser:
400 g hvid fisk i filet (f.eks. lyssej, kuller eller torsk, uden skind og ben)
1½ tsk groft salt
1 lille løg (finthakket)
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel (eller rasp)
2 æg
ca. 2 dl mælk
2 spsk olie + 2 spsk smør
Tilbehør:
citronbåde
remoulade
rugbrød
kartofler

  1. Hak fiskekødet, evt. i en foodprocessor. Rør den hakkede fisk med salt og rør derefter farsen med løg, peber, mel og æg. Rør mælken i lidt ad gangen og rør farsen smidig.
  2. Stil skålen i køleskab i mindst 30 min. Rør fiskefarsen igennem.
  3. Form 12 fiskefrikadeller og steg dem på en slip let-pande i olie og smør i 6-8 min. på hver side ved middel varme.
  4. Nyd dem varme eller kolde med citron, remoulade og rugbrød eller kartofler.