Flutes opskrift med laks, avocado og æble
SPONSORERET indhold

Flutes med varmrøget laks, avocado og æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
15. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 flutes
4 spsk cremefraiche eller mayonnaise
4 spsk sød sennep
300 g varmrøget laks
2 grønne æbler
2 avocadoer
salatblade
salt og sort peber

Sådan laver du sandwichen

1. Del hver flutes i 2 lige store dele, og flæk dem midt over. Smør den ene side med cremefraiche eller mayonnaise og den anden side med sennep.

2. Fjern skindet og det brune kød fra laksen, og pluk den i grove stykker. Skær æblerne i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenen og skallen, og skær kødet i skiver.

3. Kom salat på den ene halvdel af flutet, derefter laks, avocado og æble. Krydr med salt og sort peber, og kom det øverste stykke flute på.