Frisk hjemmelavet koldskål
SPONSORERET indhold

Frisk hjemmelavet koldskål

Hjemmelavet koldskål er den rene uforfinede smag af barndom - se opskriften her:

Foto: Nicoline Olsen
08. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Hjemmelavet koldskål

(4 pers.)

6 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk. sukker
kornene fra 1 stang vanilje
1 l kærnemælk
2 spsk. citronsaft
evt. 2,5 dl fløde pisket til let skum

1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn, til det er lyst og skummende.

2. Rør kærnemælken i, og smag til med citronsaft.

3. Server iskold, evt. rørt med flødeskum og med masser af kammerjunkere til. Koldskål skal serveres med kammerjunkere!


► SE OGSÅ: Hjemmelavede kammerjunkere

► SE OGSÅ: Proteinrig koldskål med ristede nødder

► SE OGSÅ: Forny din koldskål: 3 tip