Fudge
SPONSORERET indhold

Fudge

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Kogetid:
5 min.
Køletid:
2 timer
Fryse-egnet
(ca. 40 stk.)
325 g mørk chokolade
1 dåse kondenseret mælk (400g, se tips) købes i specialbutikker, pakistanske og indiske butikker)
150 g nødder (jordnødder, hasselnødder, pekannødder, pistacier, valnødder)
og/eller tørret frugt (abrikoser, rosiner, tranebær, blåbær)

  1. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
  2. Tag den af varmen og rør den kondenserede mælk i.
  3. Tilsæt grofthakkede nødder og/eller frugt og fyld massen i lille bradepande (ca. 18x26 cm)foret med bagepapir.
  4. Stil den koldt mindst 2 timer.
  5. Skær massen ud i firkanter og opbevar dem køligt (ikke i køleskab) i en kagedåse eller plastboks med låg.