Fyldig suppe på vinterens grøntsager
SPONSORERET indhold

Fyldig suppe på vinterens grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God, mættende og uden kød.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
11. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: en time, 15 min

Ingredienser

3 spsk olivenolie
2 store løg, grofthakket
4 fed hvidløg, hakket
2 store eller 3 mellemstore gulerødder
2 store rødbeder
½ knoldselleri
2 pastinakker
1 dåse hakkede tomater
frisk timian
2 laurbærblade
1- 1 ½ ltr grøntsagsfond
salt og peber
olivenolie
evt lidt parmesan i flager til servering.

Sådan gør du:

Rens og skyl alle rodfrugterne, og skær dem i store tern. Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg i 3-4 min til løgene er bløde og let transparente.

Tilsæt de resterende grøntsager og lad dem svitse med et par min. Tilsæt nu resten af ingredienserne, og lad suppen småkoge under låg i en times tid, indtil grøntsagerne er møre og suppen er tyknet let i konsistensen.

Smag suppen til med salt og servér den varm med et generøst dryp god olivenolie og evt parmesan.

Prøv også sort bønnegryde med lufttørret bacon og bladselleri

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/