Gambas al ajillo – rejer i hvidløg med ærter
SPONSORERET indhold

Gambas al ajillo – rejer i hvidløg med ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Krydret og friskt på én gang, hurtigt og nemt at lave.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
09. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

1,5 dl olivenolie
8 fed hvidløg, revet
1 spsk salt
600 g tigerrejer, optøede (ca. 30 stk.)
salt og peber
1 lille bundt persille, finthakket
100 g bælgede ærter

Sådan gør du:

Bland olivenolie, hvidløg og salt. Vend rejerne i olien, og lad dem evt. trække på køl, gerne natten over, hvis du kan vente så længe.

Kom rejer og olie op i en pande, varm op, og steg til rejerne er blevet røde, det tager få minutter. Krydr med salt og peber, vend med persille og friskbælgede ærter.

Servér rejerne med et stykke brød til at dyppe i den dejlige hvidløgsolie.

PRØV OGSÅ: Pimientos rellenos - fyldte røde peberfrugter

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter